27-28-29 Temmuz 2012 tarihlerinde Mersin Kızkalesi’nde yapılacak olan Akdeniz Wushu Cup’ta Bor ilçesini  11 sporcu ile temsil edecek olan , Bor Özkan Spor Kulübü sporcu ve teknik heyet Başkan Erat’a madalya sözü verdi.




9-10 Haziran’da Niğde’de yapılan O-SPORT Türkiye Şampiyonasında üstün bir başarı göstererek Niğde’nin  spor dalında birbaşka gururu olan Bor Özkan Spor Kulübü , haftasonu yapılacak olan Akdeniz Wushu Cup’a katılmak üzere yola çıktı.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın bizzat antremana giderek başarı dilediği sporcular ilçeye yine büyük bir başarı getirmeyi planladıklarını ve bu istek ve arzu ile inşallah Akdeniz Kupasını Niğde’ye getirmek istediklerini belirttiler.


Sporcuların  antreman yaptığı salona giderek  , yapılacak olan şampiyona öncesi başarı dileyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; ‘’ Çok az bir bilinen spor dalı olmasına rağmen Niğde’yi en iyi şekilde temsil ediyorlar.Sporcularımızın başarısı göz ardı edilecek bir başarı değildir.İnşallah Haziran ayında bizlere yaşattıkları sevinç ve gururdan sonra umuyorumki Mersin’de de yüzlerinin akıyla çıkıp İlimize yine büyük bir başarı getireceklerdir.Kendilerine bu şampiyonada can-ı gönülden başarılar diliyorum.’’ Dedi.


Editör: TE Bilişim