İlimizin sporsal başarıda en önde gelen kulüplerinden olan KAYRA SPOR KULÜBÜ Sakarya ilinde yapılacak olan WUSHU GENCLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’na 5 sporcu ile katılacak.

 

Türkiye Wushu Federasyonunun organize edeceği bu organizasyona 81 ilden 1000 sporcu milli takıma girerek  2014 yılı mart ayında Antalyada yapılacak olan Gencler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için mücadele edecek.

 

Sakarya ilinde yapılacak olan milli takım seçmesi niteliğinde olan organizasyon hakkında KAYRA SPOR KULÜBÜ  yönetim kurulu başkanı HALİL İBRAHİM KOÇAK “ Bütün bir yıl sporcularımız bu şampiyona için benim, Enver Sedat Şimşek ve Gülay Koçak hocalarımızın gözetiminde en iyi şekilde hazırlandı. Bu yoğun gecen çalışma temposunun sonunda kulüp yönetim kurulumuz ve kulüp antrenörlerimiz ile yapılan toplantı sonucunda Türkiye Şampiyonasına 5 Sporcu ile katılma kararı aldık. Peki ilimizi milli forma giyerek ülkemizi temsil etmek için mücadele edecek sporcularımız kimler onları tanıyalım. Cüneyt Koçak muay thai dünya 3. Sü , muay thai ve kıckboks Türkiye şampiyonu sporcumuz , Niğde Spor lisesi 9. Sınıfda eğitimine devam etmektedir. Kürşad Türkaslan muay thai bölge 3.sü ve uluslararası kıckboks 2.si eğitimine Niğde Spor Lisesi 9. Sınıf öğrencisi. Yusuf Güler Altunhisar wushu şampiyonu Atatürk Lisesi 9. Sınıf öğrencisi. Arif Güler Altunhisar Wushu 2.si Niğde Atatürk  Lisesi 10. Sınıf öğrencisi ve Mehmet Burak isimli sporcularımız milli takıma girmek için mücadele edecekler. Şampiyonaya gidecek sporcularımızı hazırlama konusunda kendilerinden taviz vererek çalışan Sayın Enver Sedat Şimşek ve Gülay Koçak’a teşekkürü borç bilirim” dedi.


Editör: TE Bilişim