Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup da mücadele eden Niğde Belediye Spor 9. hafta Sandıklı Spor ile yaptığı karşılaşmayı 7-3 gibi farklı bir skor ile galip geldi.

Sezona başladığı ilk maçtan beri başarılı bir grafik çizen Niğde Belediye Spor’un taraftarı da her geçen artıyor. Gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı karşılaşmalar büyük ilgi görüyor.

Niğde Belediye Spor’un taraftardan sorumlu yöneticisi Servet Yüksel Niğdelilerin takımlarına sahip çıkması çağrısında bulundu.

Niğde’de “Halkın Adamı, Hakkın Aşığı” olarak bilinen Servet Yüksel yaptığı açıklamada; İlimizin profesyonel ligdeki tek takımı Niğde Belediye Spor sezonun başından beri güzel oyunu ile çok iyi sonuçlar alıyor. Bu hafta yine Sandıklı Spor’a 7 gol attı. Bu farklı skoru taraftarlarımıza ve ilimiz yerel basınına hediye ediyoruz. Bugün keyifli bir maç izledik.  Takımımızın seyirci potansiyeli her geçen gün artıyor. Deplasmandaki maçlarımız bile kendi evimizde gibi kalabalık bir taraftar desteği ile geçiyor. Niğde Belediye Sporumuzun bu sezon şampiyonluğu için daha büyük taraftar desteğine ihtiyacı var. İlimizde bulunan taraftar grupları ve bütün sporsever halkımızdan 11 yıl sonra ilk defa profesyonel ligde mücadele eden, ve 2. Lige çok yaklaşan Niğde Belediye Sporumuza destek vermelerini istiyoruz. Maçlar bir şölen havasında geçiyor, gerek il dışındaki hemşerilerimiz, gerekse Niğde’de yaşayan hemşerilerimizden takımlarına destek olmalarını rica ediyoruz.  Şuan Ligde 2. sıradayız, hafta sonu Pazar günü yine önemli rakiplerimizden Bergama Belediye Spor ile Niğde’de karşılaşacağız. Bu maçta yine kalabalık şekilde taraftarlarımızı 5 Şubat Stadyumunda görmek istiyoruz” diyerek Niğdelileri maça davet etti. 

Editör: TE Bilişim