08-09 2014 tarihlerinde Tohm projesinde İlimiz Judo sporcularımızdan Türkiye şampiyonu olan 90 kğ. da Kemal Koçer ve 60 Kğ. da Mücahit Songur proje kapsamında Samsun İlinde yapılacak olan Hazırlık kampına davet edilmişlerdir.

Thom projesi hakkında bilgi veren Judo Antrenörü Ali Özdemir Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Samsun'da faaliyete giren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM), 5 aydır Teknik Direktör Sebahattin Zayimoğlu ve antrenör Erdal Doğan tarafından judo çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. hedeflerinin olimpik başarı olduğunu dile getirerek, "Bu merkezlerin amacı Olimpiyatlara sporcu hazırlamaktır. Türkiye şampiyonaları bizim için, sporcularımızın sıralamasını belirleme yarışmalarıdır. Hedef daha uzun vadeli Olimpik başarılardır. Ülkemiz Türk sporunda TOHM’larla büyük atılım yapmıştır. Bu proje Türk sporu için bir ilktir. Bu uzun yolda sabırla, azimle çalışmak en önemli unsurdur. Bu projeye başta TMOK Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.

GHSİM Harun Turhan bu başarıyı elde etmiş sporcularımız Kemal Koçer, Mücahit Songur ve antrenörleri Ali Özdemir’i kutlayıp başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim