Masa tenisi Sporuna katkı olması amacıyla “Masa Tenisi Federasyonu ve Bir Evim Bir Gelecek Firması” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Genelinde 150 adet masa tenisi masası dağıtımı gerçekleştirdi ve bu kapsamda ilimize de 5 adet masa tenisi masası hediye etti.

Özellikle çocukların ve gençlerin Masa Tenisi sporunda ciddi katkı verecek olan bu projenin uygulanması, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Bir Evim Bir Gelecek Firma sahibi Emrah Çiftçi, Firma Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Akgün programda sporcular ile beraber hediye edilen masalarda tenis oynadılar.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü; “ İlimiz açısından hem sosyal katılım olması anlamında hem de masa tenisi branşında sportif başarıların artması noktasında daha çok gencimizi bu spora teşvik etme noktasında önemli bir etken olduğuna inanıyoruz. Spora katkıları nedeniyle ilimizdeki masa tenisi başarılarının daha çok artacağını, daha çok gencimizin masa tenisi ile tanıştıracağına inancımız tam. İlimiz Masa tenisi Sporuna vermiş oldukları desteklerden dolayı Masa tenisi Federasyonuna ve Bir Evim Bir Gelecek Firmasına çok teşekkür ediyoruz. İlimizdeki sporcularımıza gençlerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim