Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi iş birliği ile tek şeritli olarak trafiğe kapatılan Dr. Sami Yağız caddesinde Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Spor Sokağı etkinlikleri başlattı. 


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenörler ve Gençlik liderleri gözetiminde gerçekleşen etkinliklere Niğdeli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Her fırsatta halk ile iç içe olmaya devam eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir’ de ailesi ile beraber Spor Sokağında Sporcular ve vatandaşlar ile bir araya geldi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü Sporun hayatımızdaki önemine değinerek, “Göreve başladığımız günden itibaren “Hep Spor Her Yerde Spor” sloganıyla başlattığımız çalışmalarımıza bu gün Spor Sokağı projemizi ekledik. Amacımız uzman antrenörler eşliğinde doğru egzersizleri yaptırabilmek ve egzersiz yapan kişi sayısını en üst seviyeye çıkarabilmektir. İnşallah ilerleyen günlerde projemizi semt sahalarında uygulamaya başlayacağız. Bu tür projelere bütün Niğdeli vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. 


Yoğun ilgilerinden dolayı büyük küçük demeden 7 den 70 e projeye destek veren Niğdelilere teşekkür eden Ötgünlü sözlerinin devamında ; “Faaliyetlerimizde bu güne kadar bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’e, Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’e ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı ve Spor dolu bir yaşam diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim