Geçtiğimiz ay Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu  Niğde'ye gelmiş ve Bor Belediyesini de ziyaret ederek Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ile Bor İlçesinin Spor tesisleri konusunda sorunları iletilmişti. Bu yapılan görüşmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığından bir grup bürokrat Bor İlçesine gelerek Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile görüştüler. 

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve beraberlerindeki heyet   Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile 100. Yıl Kapalı Spor Salonu ve Stadyumunun modernize edilmesi ve Mehmetçik Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinin genişletilmesi konusunda çalışma yaptılar. 

Görüşmelerin ardından Bor Belediye Başkanı Serkan Baran; "Yatırım taleplerimiz hızla karşılık buluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer bey ve Yatırım İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman beyi ilçemizde misafir ettik. 100.Yıl Spor Tesislerimizin modernizasyonu, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezimizin genişlemesi için çalışmaları başlattık" dedi. 

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIK HEYETİ ÜNİVERSİTEDE

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve beraberlerindeki heyet Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu. Ziyarette Spor Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Rüçhan İri de yer aldı.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Üniversite  arasında yürütülmekte olan işbirliklerinin değerlendirildiği görüşmede, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak gençliğin lehine olan her türlü faliyete destek sunmaya gayret ettiklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, ziyaretlerinden dolayı T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve beraberlerindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Niğde Belediyespor Adım Adım Şampiyonluk Yolunda Niğde Belediyespor Adım Adım Şampiyonluk Yolunda

Spor Bilimleri Fakültesinin altyapısını güçlendirmeye yönelik işbirliği imkanlarının da değerlendirildiği görüşmede açıklamalar yapan T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Şahin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ve bağlı birimleri ile olan ikili ilişkilerin devam etmesi ve geliştirilmesi noktasındaki katkıları ve sıcak karşılamalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekeleşen ziyaret programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim