Gençlik Spor Kulübü Minik Basketbol takımı Niğde il birincisi oldu ve ilimizi Nevşehir’de 9. Minikler basketbol şenliğinde temsil edecek.
 
 
İlimizde düzenlenen Minikler Basketbol yerel ligine katılan Gençlik Spor Kulübü, Selçuk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Niğde İnönü İlköğretim Okulu spor kulübü ve Özel Niğde Koleji Spor Kulüpleri arasında oynanan minikler basketbol maçları sonucunda Niğde Gençlik ve Spor kulübü şampiyon oldu.
 
             Şampiyon olan Niğde Gençlik ve Spor Kulübü minik basketbol takımı 29 Haziran–3 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir ilinde gerçekleştirecek olan 9.Türkiye Minikler Basketbol Şenliğine katılmayı hak etti.
 
 Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp antrenörü Aşır TOK, Niğde’deki maçlarda gösterdiğimiz başarıyı aynı şekilde Nevşehir ilinde düzenlenecek olan basketbol şenliğinde de gösterip Niğde ilini en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Adın dan da anlaşılacağı gibi minikler şenliği olması nedeniyle, turnuvaya katılacağımız minik sporcularımızın başka illerden gelen sporcularla barış kardeşlik içerisinde tanışma, eğlenme, belkide yaşamları boyunca unutamayacakları bir organizasyonu yaşatmayı düşünüyoruz dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim