Atletizm federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan kulüplerarası  kros ligi  eleme yarışmaları ilk ayağı olan eleme yarışması rekor bir katılımla Adana Merkez Park,ta yapıldı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ,un yaptığı açıklamaya göre  İlimizi temsilen katılan kulüpler Gençlik spor kulübü yıldız erkek ve 16 yaş altı A erkek Grubu ile Anadolu spor kulübü büyük bayanlar ve 75. yıl şehit üstteğmen Murat ERDEM çok programlı lisesi spor kulübü yıldız erkekler de ilimizi temsil ettiler.

 

İlimizden katılan kulüplerden Gençlik spor kulübü Yıldız erkek takımı ilk 15 takım içerisinde yer alarak finallere kalmaya hak kazandı. Diğer takımlarımız çok iyi mücadele etmelerine rağmen elemeleri geçemediler. Ferdi olarak genç erkeklerde yarışan sporcumuz Zafer ERDOĞAN 190 sporcu içerisinde 8. olarak büyük bir başarı gösterdi. Yarışların 1.kademesi 9 Şubat 2013 tarihinde Antalya ilinde yapılacaktır. Gruplara kalan sporcularımız Ömer USLUER, Fahrettin CANBUĞU, Ramazan ERAN, Servet AKTAŞ ve oğuz ÖZDEN Genç erkeklerde Zafer ERDOĞAN İle 16 yaş Altı A Kategorisinde ilk 20,de yer alan Beşir ERÇATIM’ım temsil edeceğini ifade eden Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ Şubat ayı içerisinde yapılacak grup yarışlarında çok daha güzel başarılar elde edeceklerini ifade etti.

   

Editör: TE Bilişim