Niğde Gençlik merkezi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek öğrencilerin kalbini fethetmeyi başardı.

 

 

Niğde gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesindeki gençlik merkezi sosyal kültürel ve sporsal faaliyetleri ile her yaştan insana hitap ederken öğrencilerin istekleri üzerine çalışmaları sürdürüyor.

 

        Gençlik merkezinde faaliyette olan aktiviteler; gitar,halk oyunları,bağlama,tiyatro,sosyal etkinlik,proje grubu ve isteğe bağlı olarak açılan kurslarımız yer almaktadır.Tiyatro grubu 1 yıl boyunca emek vererek hazırlandı ve okullarda gösterime girmek üzere günler sayarken, halk oyunları grubu ise tempolu olarak yarışmaya katılmak üzere çalışmaları hızla sürüyor. Mevcut olan kurslar ücretsiz olarak gönüllülük esası ile yapılırken gençlik merkezi öğrencilerin isteklerine kulak vererek en çok talep edilen diksiyon kursunun ön çalışmalarını yaparak öğrencilerin hizmetine sunmayı bekliyor.

 

Ev hanımlarını da unutmayan gençlik merkezi onların serbest zamanlarını değerlendirmeleri için step ve aerobik kursu ile bayanların ilgi odağı oldu. ev hanımlarının yanı sıra çalışan bayanları unutmayarak onlara özel seans ile 75.yıl spor salonunda hizmet veriyor.


Foto galeriye git


Editör: TE Bilişim