Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya’dan Niğde Gençlik Merkezine ziyaret.

 

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya Niğde Geçlik Merkezini ziyaret ederek Gençlik Liderleri ile istişarede bulundu.

 

Ziyaret esnasında Gençlik Hizmetleri  Genel Müdür Şevki Akkaya’ya, Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Kamil İspir, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Bülent Özgüven ve Niğde Gençlik Merkezinden Sorumlu Şube Müdürü Gafur Emlek eşlik etti.

 

Genel Müdür Akkay  ilk olarak tadilatı devam eden Gençlik Merkezini ziyaret ederek,  İl Müdürü Vekili Bülent Özgüven'den bilgi aldı.  İnşaat yapımının hızlandırılmasını isteyen Genel Müdür Şevki Akkaya  öğrencilere hitap eden faaliyetlerin artırılmasını ve Gençlik Merkezi'nin tanıtımlara yönelmesini dile getirdi.

 

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdür Akkaya yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alarak Gençlik Liderleri ile birebir görüşerek onların sıkıntı ve önerilerini dinledi.  Genel Müdür Akkaya,  Gençlik Liderlerinin vasıflarının artırılacağının, isteklerin bizzat yerine getirileceğinin müjdesini verdi.

 

Editör: TE Bilişim