Kıymazer, Türkiye genelindeki Genç Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin 9 Ocak’ta Niğde’de yapacağı toplantıya Başkan Akdoğan’ı davet etti.Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Kıymazer, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada dernek üye sayılarının her geçen gün arttığını söyledi. Genç Fenerbahçeliler olarak Niğde Belediyespor maçlarını da takip ederek, Niğde ekibine destek olmayı sürdürdüklerini ifade eden Kıymazer, Niğde Belediyespor’un bir üst lige çıkmasından mutluluk duyacaklarını vurguladı.

FENERBAHÇELİLER NİĞDE’DE BULUŞUYOR

Dernek Başkanı Ömer Kıymazer, Türkiye genelindeki Genç Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin 9 Ocak 2016’da Niğde’de geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceğini de açıkladı. Toplantıya Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı da davet eden Kıymazer, toplantının yapılacağı salon konusunda Başkan Akdoğan’dan destek istedi.

SPOR CENTİLMENLİKTİR

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Sporun centilmenlikle eş anlamlı olduğunu vurgulayan Başkan Akdoğan,  “Biz her zaman olduğu gibi spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim