Fenerbahçe maçlarında tribünlerin lokomotifi Genç Fenerbahçeliler yer yıl geleneksel olarak düzenledikleri İller toplantısının 3.’sünü Niğde yaptı.

Haber: Selim Gökel
Foto-Video: Mehmet KOÇ - Hüseyin ÖĞDÜR -Nurettin ÖZDEMİR




GÖRÜNTÜ VE VİDEO
 AŞAĞIDA

Niğde Hüdavent Hatun Düğün Salonunda yapılan Genç Fenerbahçeliler İlle Toplantısı çok renkli geçti. Niğde’de yapılan toplantıya Genç Fenerbahçe Tribün lideri Sefa Kalya,  Basın Sözcüsü Yücel Arslan, Niğde Genç FB Derneği Başkanı Ömer Kıymazer, bir çok ilin Genç Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Toplantının yapıldığı düğün salonunu adeta tribüne çeviren Genç Fenerbahçeliler sık sık takımları ve konuklar lehine slogan attı.  Tribün Lideri Sefa Kalya ve Basın Sözcüsü Yücel Arslan Genç Fenerbahçelilerin  soruları yanıtlanırken, Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında da  bilgiler verildi.

Coşku ile geçen toplantıya Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı’da katıldı. Kısa bir konuşma yapan  Beytullah Kirazcı geçtiğimiz yıllarda Genç Fenerbahçililer ile Kemerhisar’da sosyal sorumluluk projeleri . kapsamında sık sık bir arada olduklarını ve Genç Fenerbahçelileri ağırlamaktan da mutluluk duyduğunu belirtti.

Genç Fenerbahçeliler Derneği Niğde Şube Başkanı Ömer Kıymazer’de toplantı sonrasında yaptığı açıklamada;  Niğde GFB'nin ev sahipliği yaptığı toplantıya Sefa Reis, Alihan Başkan ve Yücel Abimiz ile birlikte bir cok il ve ilçe temsilciliklerimiz katılım göstermiştir. Bize bu imkanı  sunan başta Sefa abimiz olmak üzere tüm tribün büyüklerimize, ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteği ve emeği olan Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'a, Kemerhisar Belediye Başkanı Sayın Beytullah Kirazcı'ya, İgora Bayan Kuaförü Ahmet Sinan Bircan'a, Henrry Jones Cafe Patronu Harun Topraktas'a, Niğde Lise Gfb'ye, Niğde Üni Gfb ve Niğde Gfb Angels'a teşekkür ederim” dedi ve her geçen gün daha güçlü şekilde yeni etkinliklerde  beraber olacaklarını belirtti.

Programın sonunda günün anısına plaketler takdim edildi. 

http://www.borhaber.net/spor/genc-fb-iller-toplantisi-nigdede-yapildi-h19037.html

Posted by Bor Haber on 9 Ocak 2016 Cumartesi
Editör: TE Bilişim