Niğde Amatör Ligi Play-of final maçı Bor Belediyespor ile Niğde Mavi Martılar arasında yapılacak. Maç çekilen kura sonucu Bor 100. Yıl Stadyumunda oynanacak.
 
Bor Belediye Spor play-off yarı finalde P.M.Y.Okulunu yenerek finale kaldı. Niğde grubundan da Yeni Niğde Spor ile Mavi Martılar arasında oynanan iki maçı da 1-0 karşılıklı galibiyetlerle bitince penaltılara kalmış ve penaltıların neticesinde Mavi Martılar spor kulübü finale yürümüş ve Bor Belediye Spor’un rakibi olmuştu.
 
Maçın 20 Mart 2011’de Saat 13.00 de Bor 100. Yıl Stadında
 
07.03.2011 Pazartesi günü de Niğde ASKF Başkanlığında her iki kulüp yetkilileri biraraya gelerek final maçının yeri ve saati hakkında görüşmeler yapıldı. Niğde Mavi Martılar Spor Kulubü tarafından maçın tek ve Niğde’de oynanması teklif edildi. Ancak Bor Belediye Spor kulüp başkanı Fikret Daş prosüdürlerde böyle bir kural olmadığını belirterek itiraz etti ve maç yerinin kurayla belirlenmesi konusunda ısrarcı oldu. Netice de kura da anlaşıldı ve kura tarafsız bir kişiye çektirildi. Çekilen kura sonucunda maçın Bor 100. Yıl Stadında oynanması yönünde çıktı. Maçın 20 Mart 2011’de Saat 13.00 de Bor 100. Yıl Stadında oynanması kararı alındı.
 
Bor Belediye Spor Başkanı Daş destek istedi
 
Bor Belediye Spor Kulüp Başkanı yaptığı açıklamada Bor’lu hemşerilerimizin maça ilgi göstermelerini ve desteklemelerini istedi. Yarı final maçında taraftar atkısı dağıttıklarını belirten Başkan Fikret DAŞ final maçında’da taraftar şapkası dağıtacağını söyledi. Özellikle hemşerilerimizin maça ilgi göstermelerini maddi destekte bulunabilecek esnaf ve iş adamlarının bunu esirgememesini isteyen Kulüp Başkanı artık futbol, voleybol Bor’a tekrar geri dönmeli Bor bunu çoktan hak ediyor. İnşallah biz bunu başaracağız ve her hafta sonu halkımıza hoşca vakit geçirmelerini sağnacağının belirtti.
 
Mavi Martılar Maça İddialı hazırlanıyor.
 
Edindiğimiz bilgiye göre,  Mavi Martılar Spor Kulübü anremanlarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Takım  Kaptanı Mehmet Yalçın’ın sakat olduğu ve Bor Belediyespor maçında oynama ihtimalinin zayıf olduğu öğrenildi.






Editör: TE Bilişim