TVF 2.Lig 12. grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde Karaman Spor Lisesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan ve taraftarlar izledi.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk seti 25-17 ikinci seti 25-12 üçüncü seti 25-16 kazanarak karşılaşmayı 3-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçlarla birlikte Niğde Belediyespor grubunda puanını 15'e yükselterek 5. sırada yer alarak grupta iddiasını sürdürdü. Grupta aynı puana sahip olan Tarsus Belediyespor 3. sırada Mersin Yenişehir İhtisas Belediyespor ise 4. sırada yer aldı. Temsilcimiz ise bu iki takımla aynı puana sahip.

Emine Kılıç Türkiye ve Niğde’yi Temsil Edecek! Emine Kılıç Türkiye ve Niğde’yi Temsil Edecek!

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ‘‘ Kızlarımızı maç sonunda yanlarına giderek tebrik ettik. Bizleri de gururlandırdılar. Niğde belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Özellikle bu sene baya bir atak yaptık diyebiliriz. Bugün biz kız voleybol takımımız 2. Ligde. Salonun diğer tarafından Bedensel Engelliler Basketbol takımızız antrenman yapıyordu. Onların yanına da giderek çalışmalarına katıldık. Belediye çatısı altında onlarda bu sene iddialılar. Bir diğer tarafta ,ise BAL Liginde takımımız var. Diğer branşlarda da takımlarımız mücadelelerini sürdürüyorlar. Biz Niğde Belediyesi olarak Niğde’mizin çocuklarının yanında olacağız. Alt yapıdan itibaren çocuklarımızın gelişmesine en büyük katkıyı Niğde Belediyespor olarak yapacağız’’ diye konuştu.  İsmail Ok

Editör: TE Bilişim