Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin davetlisi olarak Niğde’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Daire Başkanı Selçuk Çebi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu öğrencileriyle buluşarak “Yeni Antrenör Eğitim Sistemi” adlı seminerini verdi.

Seminer de yeni sistemi anlatan Çebi kendisine yöneltilen sorulara net cevaplar verdi ve  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu öğrencilerine için faydalı olacak bir seminere imza attı.

Daha sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Selçuk Çebi, İl müdürlüğünde antrenörlerle buluşarak antrenörlerin sorunlarını dinledi ve bu sorunları çözüme kavuşturma konusunda desteğini açıkladı.

Selçuk Çebi, Niğde’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve şube müdürleriyle birlikte Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde Bayan Güreş Milli Takımını ziyaret ederek devam etti. Demirkazık’da Milli Güreşçilerle buluşan Çebi, tecrübelerini genç sporculara aktardı ve başarılarının devamını diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü burada yaptığı açıklamada, “Öncelikle daire başkanımıza bu anlamlı ziyeret için teşekkür ederim. Burada Milli Güreşçilerimizle buluşması, bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarması sporcularımızın motivesini en üst düzeye çıkartacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim