Niğde Belediyespor, Teknik Direktör Eser Kardeşler'in yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını 5 Şubat Stadında sürdürüyor.

“Koşan, mücadele eden, iyi oynayan, sonuna kadar savaşan bir takım olmak istiyoruz” diyen Kardeşler; “Biliyoruz ki, bulunduğumu grupta Lig takımları var. Onları İlimizde ağırlayıp yenerek geri göndereceğiz “ dedi.

Ligde kimin ne kadar iddiası varsa, Niğde Belediyespor da o kadar iddialı olduğunu belirten Kardeşler; “Bilindiği gibi İlimize Lig takımları gelecek. Kimseden minnet dilememek için inanılmaz tempolu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Yeni sezonda İlimiz halkına ve taraftarlarımıza büyükşehir takımlarının Lig takımlarını seyrettireceklerini belirten Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, onları yenerek halkımıza ve taraftarımıza inanılmaz bir zevk yaşattıracaklarını söyledi.

“Futbolcularım da bunları biliyor ve son derece iddialı çalışıyoruz”” diyen Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Niğde Belediyespor olarak 3 kritik yere 3 transfer yapılacağının altını çizdi.

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, konuşmasına devamla şunları belirtti.

“Şu anda takımızda 20 futbolcumuz var.  3 Tane daha kritik bölgede futbolcuya ihtiyacımız var. Bunlar ile görüşmeler yapıyoruz. Dün bir tane futbolcu geldi ve anlaşamadık.

Biz takımıza gelecek futbolcudan İlimizi benimseyecek, iyi olacak, ondan sonra futbolculuk işini biz çözeceğiz.

Şu anda Niğde Belediyespor’un kadrosunda bulunan 20 futbolcumuzdan 8 tanesi evli ve evini Niğde’ye getirdi.

Bizim için önemli olan Niğde’yi benimseyip, Niğde’yi seven insanlarla bu mücadeleyi yapmaktır.

İkinci kamp dönemine başlamadan bu 3 tane kritik bölgeye transferler yapıp transferi kapatacağız. Ligi en iyi yerlerde sezonu bitirmek için çalışacağız, çabalayacağız."






 
Editör: TE Bilişim