Bor Belediyespor sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Namağlup olarak yükseldiği Aroma Bayanlar Voleybol 3.Lig'inde  ilk hafta mücadelesine Gaziantep deplasmanında çıkacak olan Bor Belediyespor'da yeni transferlerin performansı göz kamaştırıyor.

 

 

Bu sezon 3.lig'de yeni ekip olmasına rağmen 2.lig ve 1.lig'den aldığı oyuncular ile kadrosunu güçlendiren Belediyespor'da gözler Gaziantep deplasmanına çevrildi.

 

Profesyonel lig'de olmanın zorluklarına değinen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , sezonun açılmasına çok az bir zaman kaldı.Geçen yıl yaşattığımız coşku ve heyecanı bu yılda tüm hemşerilerimizin desteğiyle birlikte devam ettirmek istiyoruz. Amacımız yeni yükseldiğimiz 3.lig'de kalıcı olmak. Ama bilindiği üzere 3.Lig'de olmamıza rağmen 2. ve 1.lig'den kaliteli transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Bu transferler sonrasında hedefimizi biraz daha yükselterek grubumuzda ilk 4'e girerek 2.lig için play off oynamak istiyoruz. Bu istek ve arzuyla ilk maçımıza 4 Kasım'da Gaziantep Merinos deplasmanında çıkacağız.Antep ekibi bizim gibi bu yıl 3.lig'e yeni yükselmiş bir ekip.Bu deplasmanda yıldız isimlerimize güveniyoruz. Zaten yönetimimiz ve hocamız sürekli Antep ekibini analiz ediyor.İnşallah namağlup olarak çıktığımız 3.lig'de Antep deplasmanından da galibiyetle ayrılarak hem yenilgisizliğimizi sürdürmeyi planlıyoruz hem de yeni sezona güzel bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Umuyorum her şey istediğimiz gibi gider ve arzu ettiğimiz yerlerde ilimizin , ilçemizin adını duyurmaya devam ederiz , dedi.

 



Editör: TE Bilişim