Türk Polis teşkilatının 166. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Emniyet mensupları ile basın mensupları  dostluk maçında karşı karşıya geldiler.
 
Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Stadyumunda karşılaşan Emniyet ve basın mensupları futbol takımları  zevkli ve çekişmeli bir maç ortaya koydular. 90 dakikanın sonunda emniyet mensupları gazetecileri 10-7 yenmeyi başardı.
 
Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak’ın  kaptanlık yaptığı Emniyet mensupları  futbol takımı, gazetecilerin  futbol takımının karşısında bir hayli zorlandığı görüldü.
 
Feyza Dijital Baskı Merkezi sponsorluğunda hazırlanan turuncu beyaz formayla sahaya çıkan  Basın mensupları, İspanya’nın ünlü takımı Barcelona gibi bir futbol ortaya koyarak, hızlı pas trafiği, seri ataklar ve her etkili atakta goller bularak  İlk yarıya fırtına gibi başladılar. İlk yarı 4-1 önde tamamlayan gazeteciler ikinci yarı ise istediği futbolu sergileyemedi. İkinci yarıda emniyet mensuplarının ataklarını engelleyemeyen gazeteciler sahadan 10-7 gibi bir skorla yenik ayrıldılar.
 
Skorun önemli olmadığı maçta kazanan dostluk oldu. Maç sonrası her iki takım oyuncularına PMYO tarafından etli pilav ve tatlı ikram ettiler.
 
EMNİYET MENSUPLARI FUTBOL TAKIMI: Niğde Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk, İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, PMYO Müdürü Mehmet Karaca, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Koca, PMYO Müdür Yardımcısı İbrahim Eldivan, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Emniyet Amirleri Fatih Kılıç,  Yasin Zeki, Sinan Avaç,  Başkomiserler  Volkan Dal, İrfan Yıldırım ve Komiser Yardımcısı Murat Terzi, 
 
BASIN MENSUPLARI FUTBOL TAKIMI: Niğde Haber Gazetesi Ali Kadı, Fırat Ensari, Yeni Yıldız Gazetesi Musa Kılıç, Anadolu Gazetesi Yaşar Gül, Hamle Gazetesi İsmail Çizmeci, YOM Ajans ve DHA Temsilci Uğur Mart, Gökhan Şahiner, TRT Temsilcisi Hamza Tav, İHA Temsilcisi Taha Acar, Feyza Dijital Fatih Kızılkaya ve Doğan Arısoy .



Editör: TE Bilişim