İtalya’da yapılan Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasında Niğde Üniversite’sinden katılıp dünya üçüncüsü olan sporcular Rektör Adnan Görür’ü ziyaret etti.
25-31 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Torino kentinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Harun Bozoğlu ve Antrenörü Öğretim Görevlisi Kamil Cesur, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti.
Harun Bozoğlu ve Kamil Cesur’u makamında ağırlayan Rektör Görür, yurt dışındaki müsabakalarda Niğde Üniversitesi adına yarışarak,  önemli dereceler elde eden öğrencilerimize ve kazanılan bu büyük başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum dedi. Rektör Görür kazanılan bu başarıların Niğde Üniversitesi’nin gurur kaynağı olduğunu vurguladığı konuşmasında öğrencilerinin ulusal ve uluslararası her alanda kazandığı başarıların artarak devam etmesi için gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Şampiyonada takım halinde Türkiye Güreş Milli Takımı grekoromen stilde dünya ikincisi, serbest stilde de dünya yedincisi olurken,  Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun diğer öğrencilerinden Refik Ayvazoğlu  grekoromen stilde dünya beşincisi olmuştu.
Editör: TE Bilişim