Niğde Çukurkuyu Belediyespor Klübü oyuncuları ‘Niğde Bugün Afrin'de" moral kampanyasına bağışta bulunarak desteklerinin ta olduğunu söylediler.
 
Geçtiğimiz ay başlatılan ve önceki gün Afrin Operasyonu’nun ardından Niğde’de başlatılan örnek kampanyaya destekler hergün artarken, oldukça anlamı bir bağış gerçekleşti. Bu bağış 15 Temmuz Kahramanı Niğdeli Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kasabası olan Çukurkuyu’dan geldi.
 
DERNEK VE SPOR KLÜBÜNDEN BAĞIŞ
Bugün Afrin'de" moral kampanyasına Çukurkuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3 bin TL bağış yaparken, 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Çukurkuyu Belediyespor  oyuncuları ise kendi aralarında topladıkları bin 100 TL ile  kampanyaya destek oldu.
 
TAKIM KAPTANLARI: YANLARINDAYIZ, DESTEKLİYORUZ
Çukurkuyu Belediyespor takım kaptanları Mehmet Yalçın ve Hüseyin Gündoğan, kampanyaya destek amaçlı yaptıkları açıklamada “Amacımız Afrinde operasyonda bulunan askerlerimize bir nebzede olsa moral olmaktır. Bu desteğin maddi bir değeri yoktur. Aksine devletimiz tarafından her türlü ihtiyaçları karşılanan askerlerimize bizlerde sizinle beraberiz. Türk Milletinin her bir bireyi her zaman yanınızda mesajını vermektir. Yaptığımız bağış takım arkadaşlarımız arasında toplandı. Bizler askerimizin devletimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar o bölgede şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı ve gazilerimize ise acil şifa dileklerimizi iletiyoruz” dediler.
 
ABİ HALİSDEMİR:
Çukurkuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı aynı zamanda 15 Temmuz Kahramanı şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini ifade etti.
Başlatılan moral kampanyasına destek olmak üzere bağışta bulunulduğuna değinen Abi Doğan Halisdemir: “Devletimizin ve görev yapan askerimizin elbette hiçbir maddi desteğe ihtiyacı yok. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. Fakat başlatılan bu kampanya ile  askerimize mesaj gönderip yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim