07-18 Nisan 2014 tarihleri arasında 5 Şubat sentetik çim sahada Alanında Uzman Antrenörlerimiz tarafından unutulmaya yüz tutmuş eski çocuk oyunlarının tekrar oynanarak yeni nesil çocuklarımıza öğretmek amacıyla yapılacak olan Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri 07 Nisan Pazartesi günü başlamıştı.

 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN şenlikleri Yerinde izlemek ve çocuklarımızın heyecanına ortak olmak amacıyla şenlikleri ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette konuşan Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN; Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Harun TURHANIN direktifleri doğrultusunda temel amacımız; ilimizde yaşayan her bir bireye spor yapma imkânı sağlamak ve spor kültürünü ailedeki her bir bireye ulaştırmaktır. Diğer bir amacımız ise; Spor enstrümanlarını arttırarak hizmet alabilme yeterliliğini kolaylaştırıp, kitleleri doğru yönlendirerek, sağlanacak faydayı  maksimum düzeye çıkarmaktır. Unutulmamalıdır ki sağlıksız bireyler sağlıksız nesilleri oluşturur. Bu nedenle Sporun yaşam felsefesi haline gelmesi birinci derecede önceliğimizdir ve unutulmamalıdır ki Geleceğe sağlık ile bakan nesiller yetiştirmek vazgeçilmezimizdir. dedi.

Çocuk Oyunları Şenliği Başladı -Haberimiz için TIKLAYIN







Editör: TE Bilişim