Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ramazan Yılmaz Spor aktiviteleri hakkında bilgi verdi. Azatlı Spor voleybol takımı ve Çiftlik Anadolu Lisesi voleybol takımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son iki yıldır ilimizi mahalli liglerde bölge şampiyonalarında temsil eden Azatlı Spor voleybol takımı bu yıl da çalışmalarına antrenörleri Ramazan YILMAZ liderliğinde hız kesmeden devam ediyor dedi.

 

İlçemizde geçen yıl okul sporlarında yıldız ve küçük erkeklerde üçüncü olan Mustafa Kemal Ortaokulu takımları da hentbol çalışmalarına öğretmenleri Ramazan YILMAZ liderliğinde devam ediyor. Aynı zamanda voleybol, hentbol, masa tenisi, yoga, futsal, halk oyunları gibi değişik branşlarda hem öğrencilerimizin hem kamu çalışanlarının hem de halkımızın katılımlarıyla sportif aktivitelere devam edilmektedir.

 

Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Mustafa Kemal Ortaokulu işbirliğinde düzenlenen masa tenisi turnuvası sonuçlandı. Dereceye giren öğretmenlere ödülleri Öğretmenler günü kutlama programında verildiğini belirten Ramazan Yılmaz Çiftlik İlçesinde spor aktivitelerinin aralıksız devam ettiğini söyledi.




 




Editör: TE Bilişim