Yaptığı onlarca programla adından söz ettiren Cevher Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğinde gezi etkinliklerinin sonuncusunu Nevşehir ve Ihlara Vadisine yaptı.

Okulların kapamasına az bir süre kalmasına karşılık etkinliklerine ara vermeyen kulüp, 30-31 Mayıs tarihlerinde Çamardı ve Niğde Merkezde okuyan 60 kız – 60 erkek olmak üzere toplam 120 öğrenciye yönelik Nevşehir Kapodokya – Ihlara Vadisi Gezisi düzenledi.

“Niğde İzcilikle Tanışıyor” projesi kapsamında, 30 Mayıs Cumartesi günü 60 kız öğrenci ile Çamardı ilçemizde başlayıp, Ihlara Vadisi ve Nevşehir olarak devam eden gezi bir gün sonra 31 Mayısa Pazar günü ise 60 erkek öğrenciye yönelik olarak yapıldı.

Etkinliğin ardından Kulüp Başkanı Mücahid Fatih; “Bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile liseli gençlerimize yönelik olarak Çamardı ilçemizde ve Niğde merkez de okuyan yüzlerce öğrencimize ardı ardına programlar düzenledik. Haftalık verdiğimiz izcilik kursları dışında, 1 yıl içinde yaptığımız etkinliklerin sayısı 10 u geçmiş durumda. Tüm organizasyonlarımızda kaza bela olmadan alnımızın akı ile çıktık. Cevher Gençlik Kulübü yönetimi ve Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin destekleri ile yaptığımız etkinlerde gençlerimize farklı tecrübeler noktasında öncülük ettik. Bize imkan verildiği takdirde önümüzdeki yıllarda da başta Niğde Merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde etkinliklerimizi artırarak devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz, Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan bir Niğde Gençliğinin yetişmesine öncülük etmektir!..” dedi

Cevher Gençlik Kulübü, başta İzcilik Kampları olmak üzere gençlere yönelik faaliyetlerine yaz aylarında da devam edeceği belirtildi.


http://www.borhaber.net/spor/cevher-genclik-kulubu-ihlara-vadisinde-h16993.html

Posted by Bor Haber on 6 Haziran 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim