Niğde, Cevher Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü 15 Mayıs’ta başladığı Antalya Deniz kampını 21 Mayıs’ta tamamladı. 



Cevher Genlik Kulübünden yapılan açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Niğde İzcilikle Tanışıyor” Projesi kapsamında, 30 İzci ve İzci liderinin katıldığı İzcilik kampı 15 Mayıs Cuma günü Çamardı ilçesinden hareketle başladı. Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesinde 18 ve Niğde Merkez liselerimizden 9 izcinin katıldığı kampa, Cevher Gençlik kulübünde 2 izci lideri ve bir izci gönüllüsü katıldı.


Kampta, temel izcilik eğitimi, okçuluk, yarışmalar, havalı tüfek atışı, doğa ve sahil yürüyüşü, yüzme, değerler eğitimi gibi bir çok etkinlik yer aldı. Antalya, Akdeniz Dinamik Gençlik ve Spor Kulübü’nün desteği ile yapılan kamp, gençlerimiz açısından unutulmayacak bir etkinlik olarak yerini aldı.


Cevher Gençlik Kulübünün izcileri ile il dışında yapmış olduğu ilk izcilik kampı olma özelliğini taşıyan bu kamp, gençlerimiz içinde bir ilk olma özelliği taşıdı. Kamp, Antalya da yapılan sahil ve tekne turu ile sona erdi.

Cevher Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Niğde ilimizde önümüzdeki aylarda izcilik kampları yapmaya devam edecektir"denildi. 


 

http://www.borhaber.net/spor/cevher-genclik-kulubu-deniz-kampinda-h16850.html

Posted by Bor Haber on 25 Mayıs 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim