Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlimizde başarılı olan sporcuları makamında kabul etti onlara hediye verdi.

 

Ekinci Tayland Boksu Şampiyonu ve Antrenörü ’nü makamında kabul etti.

 

Ekinci Muay thai (Tayland Boksu) Dünya 3. Olan Cüneyt Koçak’ı kabul etti.

 İstanbul’da düzenlenen  Dünya Muay Thai (Tayland Boksu) şampiyonasında ülkemizi başarı ile temsil ederek Dünya 3.sü olan Cüneyt Koçak ve Antrenörü Halil İbrahim Koçak Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

,

24 Şubat 3 Mart tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında şampiyon olduktan sonra İstanbul’da düzenlenen 43 ülkeden 600 sporcunun katılımı gerçekleşen ve Dünya 3.sü olarak büyük başarı elde eden Mehmet ve Emet Ortaokulu öğrencisi Cüneyt Koçak ve antrenörünü kabul eden Ekinci, “Eğitim demek sadece okul ortamında yapılan ve elde edilen başarı değildir. Öğrencimiz Tayland Sporu olarak ilimiz ve ülkemiz adına büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarısı ile bizleri gururlandırmıştır.” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci sporu önemsediğini belirterek, “ Eğitim bizim açımızdan çok yönlü devam edebilmelidir. Bir öğrencimiz hem eğitimi hem de sporu ile ilgilenmelidir. Sporun öğrencilerin gelişimlerinde katkıları büyüktür.”dedi.

 

İlimize madalya ile dönen Koçak’a teşekkür eden Ekinci, “Şampiyonada böyle bir başarı aldığınız için hem antrenörümüz Halil İbrahim Koçak’ı hem de öğrencimiz Cüneyt Koçak’ı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Elde edilen başarıda emeği geçen başta antrenörümüz ve öğrencimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Ekinci, dereceye giren öğrencimize hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

***

 

Milli Eğitim Müdürü Ekinci Wushu Şampiyonlarını Kabul Etti

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen, Wushu şampiyonasından başarılar ile dönen sporcuları, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci makamında kabul etti.

 

44 İlden 839 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada büyük başarı elde eden sporcularımızı kabul eden Ekinci, “Spor alanında ilimizde ciddi manada bir gelişme yaşanmaktadır. Son günlerde birkaç alanda hem Türkiye Şampiyoluğu hem de Dünya dereceleri elde etmekteyiz. Bu bizleri sevindirmektedir.” dedi. 

 

Antrenörleri Ali Özkan ve beraberindeki sporcuları kabul eden ve tek tek ilgilenen Ekinci, “ Wushu Şampiyonasına katılarak ilimizi en iyi şeklide temsil eden 75 kg Büyük Bayanlar Sanda dalında Hatice Kalencik, Genç Erkekler Qinda dalında +90 kg da yarışan Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencimiz Lütfi Doğan Gümüş rakiplerini eleyerek Türki,ye Şampiyonu olduklarını büyük bir sevinç ile öğrendik. Sporcularım bundan sonraki şampiyonalarda da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyoruz. Başta antrenörlerimize, sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sporcular ile wushu hakkında bilgi alan ve konuşan Ekinci, Şampiyonalarda dereceye giren sporculara hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Editör: TE Bilişim