Niğde Anadolu FK forması giyen genç oyuncusu Musa Caner Aktay, 2. Lig’de devreyi 11 golle bitirip tüm liglerin en fazla gol atan 6 oyuncusundan biri oldu.
Altınordu’nun sezon başında hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK’ya deneyim kazanması için kiraladığı Musa Caner Aktaş, krallığa doğru koşuyor.

Ligde ilk yarıda rakip fileleri 11 kez sarsan 20 yaşındaki oyuncu, 2. Lig Beyaz Grup’da 13 golü bulunan Taha Balcı’nın (Keçiörengücü) ardından en fazla gol sevinci yaşayan futbolcu oldu. Musa Caner Aktaş, ayrıca Süper Lig Spor Toto 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele eden futbolcular arasında en çok gol atan 6 oyucudan biri olmayı da başardı. 

Süper Lig’de Kasımpaşalı Diagne Mbaye’nin 18, 3. Lig’de Yeni Çorumsporlu Yakup Alkan’ın 13, yine aynı ligde Karaköprü Bld’li Batuhan Er ile Kırşehir Bld’li Turgay An’ın 12’şer golü bulunuyor. Musa Caner Aktaş, bu sezon İnegölspor, Utaş Uşakspor, Gaziantepspor, Manisaspor (2), Kastamonu 1966, Amed Sportif, Bayrampaşa, Sancaktepe Bld, Keçiörengücü ve Eyüpspor maçlarında toplam 11 gol attı. 
 
Editör: TE Bilişim