Niğde Çamardı İlçesi atletizmde büyük bir atak yaparak yıldız erkeklerde ve minik erkeklerde takım halinde il birincisi, Genç erkeklerde takım halinde il ikincisi olarak 44 madalya ile ilçemize döndüler .

 

Ferdi 100 m. barajını aşan Çamardı Çok Programlı Lise öğrencisi Muarrem Erikçi ve iki kategoride birinci olan Mehmet Akif Ersoy YİBO Okulu Öğretmenleri ve öğrencileri  yoğun çalışmalarıyla Karete, Badminton, Masa Tenisinden sonra Atletizm’de İlimizi en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bundan sonrada çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.

 

 

Ayrıca Spor Kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması, Halkımıza Sağlıklı ve Bilinçli spor yaptırmaları amacıyla Spor Genel Müdürlüğümüzce Tüm il ve ilçelerde uygulamaya başlanılan “ Koşabiliyorken Koş Projesi ” ne Çamardı ilçesinde de Start verildi. Projemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Serkan AVŞAR koordinatörlüğünde İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan uzman Antrenörler ve Beden eğitimi öğretmenleri tarafından Atletizm çalışmalarına hız verileceği belirtildi.


Editör: TE Bilişim