Ankara’da devam etmekten olan poomsae Türkiye şampiyonasına Niğde’den katılım sağlayan Çalkan Spor Kulübü sporcusu Fatih Kara milli takım sporcusu olarak ülkemizi 03-07 Şubat 2020 de İstanbul’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasın da Niğde’yi ve ülkemizi Freestyle kategorisinde temsil etme hakkı kazandı.

Çalkan Spor Kulübü sporcusu Fatih Kara Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasında göstermiş olduğu performansla milli takıma seçildi.


Kara, 03-07 Şubat 2020’de İstanbul’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Niğde’mizi ve ülkemizi Freestyle kategorisinde temsil edecek.Çalkan Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Şaban Çalkan: “yıllarca ilimiz ve ülkemiz için elimden gelen mücadeleyi verdim. Şimdi gelecek nesillerimizebu bilgi ve birikimlerimizi aktararak ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeleri için elimden geleninin fazlasını yapmaya çalışıyorum . Bu zorlu yolda bizlere her an her zaman destek olan herkese teşekkür ederim. Bizlere verilen destekler ve güven ne kadar çok olursa bizler Niğdemizin ve ülkemizin altın çocuklarını yetiştirmeye devam edeceğiz. Ben sporcumu ve ailesini tebrik ediyorum. Bu başarılarımızı başta Elazığ da hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza ve Niğde halkımıza hediye ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim