Niğde Belediyespor yönetimi ve oyuncuları Başkan Akdoğan’ı ziyaret etti.

 

Niğde Belediyespor Başkanı Bayram Özmen ve yönetimi, futbolcular ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

 

Niğde Belediyespor yönetimi ve futbolcuları,  23 Şubat Perşembe günü kullanacağı 10 günlük yıllık izninde Umreye gidecek olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu.

 

Ziyaretlerinden dolayı Belediyespor yönetimine ve oyunculara teşekkür eden Başkan Akdoğan; “Zor maçları atlattık bundan sonraki maçlar kolay diye bir şey yok. Her maç kendine göre zor bir maçtır. Bunun için her maça çıkarken takımdaki oyuncular olsun antrenör olsun kümede kalmak için oynuyorsanız bu maçı almamız gerekir alamazsak kümeden düşeriz. Yada bir üst lige çıkmak için oynuyorsak bu maçı kesinlikle almamız gerekir eğer alamazsak bir üst lige çıkamayız inancıyla sahaya çıkmanız kendinizi zihin olarak buna hazırlamanız gerekir. Çaba göstermeden asla başarı olmaz hak ettiğiniz zaman mutlaka başarırsınız. Dolayısıyla başarılı olmanın tek koşulu rakiplerinizden daha çok çalışmanız yani şunu da yapsaydım bu maçı kazanırdım dememeniz için eksiksiz olunması gerekir” şeklinde konuştu.

 



Editör: TE Bilişim