Niğde Belediye Spor – Ceyhan Spor 3. Lige yükselme final maçına Niğde Protokolü büyük ilgi göstermişti.


 Haber; Selim GÖKEL

Mersin’de oynanan maça, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, başta  olmak üzere bir çok protokol üyesi Niğde Belediye Spora destek vermek üzere Mersin'e gitmiş ve karşılaşmayı izlemişlerdi. 

 

Niğde Protokolünün Niğde Belediye Spor ile Ceyhan Spor maçına  ilgisi spor çevrelerinin gözünden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig’e çıkabilmek için yükselme maçları oynayacak olan Mersin İdmanyurdu kulübü başkanı Ali Kahramanlı  bir haber ajansına yaptığı açıklamada Mersin’de yapılan Niğde Belediye Spor ve Ceyhan Spor maçına Niğde Protokolünün büyük ilgi göstererek takımlarına sahip çıktıklarını, büyük destek verdiklerini örnek olarak göstererek Mersin Protokolünün de Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmasını istedi.

 

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Karamanlı ; Niğde Belediye Spor ile Ceyhan Spor arasında geçtiğimiz gün oynanan  Spor Toto 3. Lige yükselme maçında takımlarına destek için Niğde kent protokolünün Mersin’e geldiğini takdir ederek anlatan Kulüp  Başkanı Kahramanlı ; “ Mersin İdmanyurdu gibi Süper Lige oynayan bir takımın arkasında böyle bir hava yok. Bizde gelin el birliği yapalım. 9 Mayıs Cuma günü Mersin Stadyumu dolsun ve tüm Mersinliler bizi desteklesin”dedi.






Editör: TE Bilişim