Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol 2. Lig B grubu temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor galibiyet serisine devam ediyor.  


Haber-Foto : Selim GÖKEL



Bor Ömürpen Şekerspor ile Anadolu Üniversitesi Bayan Voleybol takımları Pazar günü saat : 14:00'da Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda  karşılaştı. Karşılaşma çok çekişmeli geçti. Aslında daha önceki maçlarına göre kolay kazanabileceği maçı riske edebilen Bor Ömürpen Şekerspor sayı üstünlüğünü ele geçirince oyundan düşüyor. Ne zaman ki karşılaşma sıkıntıya giriyor o zaman iyi mücadele ediyor.

 

Üstün olarak götürdüğü birinci seti yine basit hatalar ile riske eden ve set sayısına berabere giren ancak ilk seti kazanan yine Bor Ömürpen Şekerspor oldu. İlk seti 26-24 kazanan temsilcimiz ikinci sette de iyi mücadele etti ve seti 25 – 23 kazanmayı bildi.

 

Anadolu Üniversitesi üçüncü seti kazanmak için çok mücadele verdi. Ancak kendi evinde seyircisinin önünde daha üstün oyun çıkaran Bor Ömürpen Şekerspor üçüncü seti 25 – 20 kazanmayı başardı.

 

OYUNCU SAKATLANDI, PLASTİK SANDALYE DE TAŞINDI

 

Karşılaşmanın üçüncü setinde Bor Ömürpen Şekerspor oyuncusu Rabia’nın ayak bileği burkuldu ve sakatlandı. Ambulans ve sedye olmamasından dolayı talihsiz sporcu plastik sandalye üzerinde götürüldü.

 

MANKEN OYUNCU EBRU SERTBAY İKİNCİ KERE NİĞDE’DE

 

Karşılaşma da oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Bundan birkaç ay önce Bor Ömürpen Şekerspor’a transfer olan mankenlik de yapan Anadolu Üniversitesi oyuncusu Ebru Sertbay , Bor Ömürpen Şekerspor oyuncusu ile sözlü tartışma yaptı. Niğde’ye gelip bir hafta kalan ama twitterden attığı mesajlardan anlaşıldığı üzere Niğde’yi beğenmeyen Ebru Sertbay bu maçta çok çaba sarf etmesine  rağmen,  vasat bir oyun sergiledi.

 

2. LİG GARANTİLENMİŞTİ.

 

2. Ligde kalmayı daha önceden garantileyen Bor Ömürpen Şekerspor koçu Erhan Yüksel karşılaşma sonunda sitemize yaptığı  açıklama “  Anadolu Üniversitesi ligde bizim altımızda sıralanan takımlardan, deplasmanda da zaten 3 -0 yenmiştik. biz hazırlık aşamasında çok sorunlar yaşadık zaten maça da iyi adapte olamadık. Bir oyuncumuz Rabia sakatlandı dört oyuncumuz sakat idi. Bunu Ankara’da TVF Lisesi ile oynadığımızda Yağmur’un sakatlanması ile de yaşadık. Dört oyuncumuz sezonu kapattı. Bütün zorluklara rağmen iyi mücadele ediyoruz. Kötü oynadığımız zamanlarda kazanmak güzel takımımızın büyüklüğünü gösterir. Bugün yine güzel bir seyirci desteği vardı herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah kalan üç maçımızı da kazanıp ligi bitirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

 

 

BAŞKAN LÜTFÜ EDE MAÇLARA NİYE GELMİYOR?

 

Karşılaşmaya Borlu seyirciler yine her zaman ki gibi ilgi gösterdi. Bor Ömürpen Şekerspor Kulüp Başkanı İşadamı Lütfi Ede uzun zamandır maçlara gelmiyor. Sponsorluk konusunda da takımın bazı zorluklar yaşadığı bilgisini edindik. Lütfi Ede daha önce den sitemize verdiği bir röportajda “Bor’a 1. Lig Takımları gelecek, Fenerbahçe gibi takımları seyredeceğiz.” demiş. Yaptığı bu sponsorlukla örnek teşkil etmişti. Hayallerini ve hedeflerini anlatmıştı. Takdir etmiştik. Ancak her ne kadar “işlerimin yoğunluğu” dese de  şuan ki maçlara ilgisizliği ve sponsorluk konusunda ki edindiğimiz olumsuz bilgilerin çözülmesini de umut ediyoruz.

 

 

Editör: TE Bilişim