19 Mayıs Kutlamaları programında yapılan törenle Türkiye Şampiyonalarında 1. olan sporcular ödüllendirildi.

Bor 100. Yıl Kapalı Spor salonunda 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde yapılan törende ilimizi Türkiye şampiyonalarında şampiyon olarak gururlandıran sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Harun Turhan tarafından takdim edildi. Törende halen Bor ilçesinde çalışmalarını sürdüren Bor Özkan Spor Kulübü sporcuları da Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

 

13-17 Mart 2013 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen ve 44 ilden 839 sporcunun katıldığı Wushu Türkiye şampiyonasında Niğde adına maça çıkan sporculardan +90 kg Lütfi Doğan GÜMÜŞ ve 75 Kg Büyük Bayanlarda şampiyon olan Hatice KALENCİK’E ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN verdi.

 

 Törende Wushu Niğde İl Temsilcisi Ali ÖZKAN DA hazır bulundu.Önümüzdeki yıl 19 Mayıs kutlamalarında inşallah Wushu Taolu gösterileride düzenleyeceklerini söyleyen İl Temsilcisi Ali ÖZKAN Wushu çalışmalarını başlattıklarını ve taleplerin beklentilerin çok üzerinde olduğunu belirtti.Wushu sporunu Niğde ilinde yaygınlaştırmayı ve bu vesileyle gençleri zararlı alışkanlıklardan korumayı amaçladıklarını söyledi. 


Editör: TE Bilişim