Bor İlçesinde, Bor Belediyesi tarafından  2013 yılında faaliyete geçirilen Spor Salonu,  her yaştan yaklaşık bin bayanın  spor yapmasına imkan sağlıyor.

 

Bor İlçesi Yeni Mahalle’de daha önceden atıl durumda bulunan soğuk hava deposu geçtiğimiz yıl Bor Belediyesince içinde modern düğün salonu ve bir bölümü de  bayanlara yönelik spor - fitness salonuna dönüştürülmüş ve hizmete sokulmuştu.

 

ATIL BİNA BOR BELEDİYESİNCE DÜĞÜN SALONU VE SPOR TESİSİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Yeni Mahalle bulunan spor tesisinde yaşları 30 ile 60 arasında bini aşkın bayan profosyonel antrenör Burcu Yılmaz’ın yönetiminde spor yapma imkanı buluyor.

Spor yapmaktan son derece memnun olduklarını, spor yaptıkları zaman kendilerini daha zinde ve iyi hissettiklerini belirten  Borlu bayanlar, kilo vermekten de son derece  mutlu olduklarını dile getiriyorlar.

 

“BU KADAR BAYANIN  SPORA GELİYOR OLMASI İNANILMAZ”

Bor Belediyesince bütün spor aletleri temin edilerek hizmete sokulan spor tesisinde yaklaşık 1000 bayana tekniğine uygun spor yapmaları için eşlik eden profosyonel antrenör Burcu Yılmaz,” Bor Belediyesince kazandırılan bu salonda 7’den 77’ye bütün yaşta Borlu bayanlar spor yapma imkanı buluyor. Bayanların büyük ilgisi var. Talebin çok olması üzerine hafatın tüm günlerinde belirli seans saatleri  eklemek zorunda kaldık. Kayıtlı bir bayan haftada üç kez  spor yapma imkanı buluyor. Ayrıca 40 bin nufüslü bir ilçede yaklaşık  bin  bayanın spora geliyor olması gerçekten inanılmaz bir rakam. Borlular uygun şartlar sağlandığında, spor yapma isteği büyük, bu güne kadar böylesi bir imkanın sağlanmamış olmasıda ayrıca bir eksiklikti. Obezite çağın bir hastalığı, Borlu bayanların obeziteye karşı mücadelelerini, spora olan şevklerini takdir ediyorum.”dedi.

 

Antrenör Burcu Yılmaz gözetiminde  kilolarından kurtulmak ve sağlıklı kalmak için spor yapan Bayanlar ise böyle bir imkanı sağladığı için Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Editör: TE Bilişim