Bor İlçesinde bay ve bayanlara yönelik spor konusunda  hizmet veren Sportime Fitness Center açıldı.

 

Bor İlçesinde bu güne kadar kapsamlı bir spor merkezi bulunmuyordu. Bu eksiklik geçtiğimiz gün açılan Sportime Fitness Center isimli işyerinin açılması ile giderildi.

 

Bor İlçesi Başpınar Mahallesinde hizmet verecek olan Sportime Fitness Center geçtiğimiz gün dualarla açıldı.

 

Açılışa Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Bor TSO Başkanı Emrah Çalapkulu, Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, bazı belediye ve il genel meclis üyeleri ile bir çok vatandaş katıldı.

 

Açılış öncesi dua edildi ve kurdela kesilmesi ile birlikte misafirler spor merkezini gezdi. İşletmenin ortakları Bülent Samanlı ve İbrahim Arısoy’dan bilgi alan ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu.

 

İki katlı olarak hizmete açılan Spor Merkezinde profosyonel spor aletlerinin yanında, sauna, duş, vitamin bar, protein bar, dinlenme alanı, soyunma odaları,  soğuk ve sıcak içecek servisleri  ile hizmet yapıyor.

 

 Geniş, ferah,  temiz ve nezih bir ortamda spor yapmak, formda kalmak,  vücut geliştirmek, sağlıklı  zayıflamak yada sağlıklı kilo almak için bay ve bayan öğretmenler gözetiminde  spor yapabilme imkanı sunuluyor.

 

 

 Bay ve Bayanlar için ayrı günler ve seans programı yapılan Sportime Fitness Center’da  profosyonel spor aletleri ile fitness, badu building, vücut geliştirme, bölgesel zayıflama, sıkılaştırma, sağlıklı kilo verme, sağlıklı kilo alma ve bölgesel zayıflama imkanına sahip olunabiliyor.

 

 

Editör: TE Bilişim