Niğde Amatör futbol liginin iki grup lideri play-Of maçlarında 20 Mart Pazar günü saat 13:00 da Bor 100. Yıl Stadyumunda tek maç olarak  kozlarını paylaşacaklar.
 
A grubundan namağlup olarak play-of lara gelen Bor Belediye Spor ile B grubu temsilcisi Mavi Martılar Spor Şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecekler. Maç tek maç olarak oynanacağı için her iki takımda maça çok heyacanlı ve iddalı olarak hazırlanmakta.
Kulüp başkanı Fikret DAŞ, Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İnternet medyasının temsilcileri Turan UÇAN, Şeref ÇOPUR, Dahi GEDİK' ve Ali AKBAŞ' ile biraraya geldiği toplantıda takımın durumunu değerlendirdi. Görüşmede Bor Belediye Sporun maça gayet iyi hazırlandığını, teknik heyet ve sporcuların tam bir birliktelik içerisinde, iyi bir havayla hazırlıklara devam etmekte olduğu bildirildi.
 Kulüp başkanı Fikret Daş, “ Bu maç gruplardaki son maçımız ve hedefimiz inşallah mutlak galibiyettir. Hiç mağlubiyet almadan bu süreci tamamlamak istiyoruz.  Biz tüm kadro olarak galibiyete inanıyoruz ve kazanacağız, Pazar günü yapılacak olan maçımıza Borlu sporseverleri Bor İlçemizin bu ligdeki tek takımı olan Bor Belediye Spor u deklemeleri için bekliyoruz “dedi.
Bu maça özel olarak taraftarlara şapka hediye edilecek…
Geçtiğimiz maçta Bor Belediye Spor tarafından taraftarlara kaşkol hediye edilmişti, bu maçta ise Bor Belediye Spor maça gelen seyircilere şapka hediye edecek. Maça ilginin fazla olacağı tahmin ediliyor.






Editör: TE Bilişim