Maçın Video Görüntüsü Aşağıda…

Aroma Bayan Voleybol  3. Ligdeki temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta Ankara Numune Özcan Spor Bayan Voleybol Takımını 3 – 0 lık sonuçla mağlup etti.

 

Aroma Bayan Voleybol  3. Liginde mücadele eden Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta 5. karşılaşmasını yaptı. Son her iki haftadır  Diyarbakır’ın iki spor  kulübüne mağlup olduktan sonra mutlak galibiyet için çıkan Bor Ömürpen Şeker Spor bayanları işi sıkı tutarak net bir galibiyet elde etti.

 

İlk seti ; 25 – 23 alan temsilcimiz ilk setin ilk dakikalarında öne geçti ve seti rahat bir şekilde aldı. İkinci sette de birinci set gibi 25 – 23 galip gelen Bor Ömürpen Şeker Spor zaman zaman sıkıntılı anlar yaşamasına rağmen ikinci seti de almayı başardı. Üçüncü sette daha rahat olan yine temsilcimiz idi. Üçüncü seti 25 – 16 gibi farkla alan Bayan Voleybolcularımız yine zevkli bir maç izletti.

 

Karşılaşmaya Borluların ilgisi her geçen gün artıyor. Yediden yetmişyediye aileleri ile maçı izleyen borlular iki haftada bir farklı bir gün yaşıyorlar. Ort@çarşı grubu olarak adlandırılan taraftar  grubu yine maç sırasında attıkları slagonlarla takımlarını coşturdular.

 

Ömürpen Şeker Spor Maçlarına Protokol ilgisi 

Karşılaşmaya Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat bütün maçlarda olduğu gibi yine trübünlerde idi. Bu hafta Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’de karşılaşmayı heyecanla izleyenler arasında oldular. Voleybol Takımının Sponsoru Ömürpen sahibi Lütfi Ede, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Chp Bor İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu, Şeker-İş Sendikası Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş ve bir çok  bay ve bayan spor sever maça ilgi gösterdi.

 

Karşılaşma sonunda Ort@çarşı taraftar grubu voleybol takımı ile fotoğraf çektiren protokol üyelerine daha büyük salon istediklerine dair slogan attılar.


 NOT : Bor Ömürpen Şeker Spor’un da verdiği bir heyecanla Bor ilçemiz de  SPOR gerek voleybol, gerekse futbol dalları başta olmak üzere ilçemizin gündemini oluşturur oldu. Bu ve benzeri konuların da yer aldığı bir çok konuyu, geçtiğimiz gün Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın Başkanlığında,  sitemiz sahibi  Selim Gökel’inde olduğu bir heyet  TBMM’de Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a İlçemizin spor konusundaki sorunları iletildi. Selim Gökel ilçemizdeki sporu sitemizdeki köşesinde yazacak. İlimizdeki bir numaralı en güncel site borhaber.net artık en güncel ve geniş spor haberleri ile de karşınızda. Karşılaşmalardan en fazla fotoğraf video ve yorum sitemizde yer alıyor. Bizi takip etmeye devam edin…

Editör: TE Bilişim