Bor İlçesinde “Koşabiliyorsan Koş – Yaşam Boyu Spor Projesi

 

Bor Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Solak yaptığı açıklama da “ Programımız  sedanter bay-bayanları kapsayan bir programdır. Temel amaç hareketsiz yaşam tarzını benimseyen bay-bayanlarda farkındalık oluşturmak, buna bağlı olarak da ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğümüz bünyesinde bulunan tesislerden ve antrenörlerden vatandaşların daha fazla faydalanmasını sağlamaktır.”dedi.

 

Ömer Solak açıklamasının devamında;   Programın içeriğinde; 7-8-9 Mayıs 2014 tarihlerinde vücut analiz ölçüm cihazı kullanılarak sedanter bay-bayanların vücut kompozisyon analizleri ölçülüp kayıt altına alınacaktır. Daha sonra antrenörlerimiz Cansu ŞAHİN, Murat TEMİZ, Osman YILDIZ eşliğinde haftada üç gün düzenli olarak yürüyüş, egzersiz, step ve cimnastik programı uygulanacak; üç ayın sonunda ise programa katılanların vücut kompozisyon analizleri tekrar ölçülecektir. İlk ve ikinci ölçüm arasındaki fark kayıt altına alınarak katılımcılara belirtilecektir.
        Çalışmalarımıza her türlü desteği sağlayan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Harun TURAN, Spor Şube Müdürümüz Sayın Bülent ÖZGÜVEN ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Sayın Serkan HAZAR beyefendilere teşekkür ederim “ dedi.






Editör: TE Bilişim