Niğde 1. Amatör küme Futbol Liginde spor değil yumruklar konuştu.



Bugün saat 11.00’de Bor 100. Yıl stadyumunda yapılan maçta Kızılca Belediyespor ile Yeni Niğde Spor takımları arasında oynanan maçta istenmeyen görüntüler yaşandı.

Bor’da oynanan 1. amatör lig maçında karşılaşan Kızılca Belediyespor  – Yeni Niğde Spor mücadelesine futbolcular arasında yaşanan kavga damgasını vurdu.

 

Niğde’nin Bor İlçesi’nde, Kızılca Belediye Spor ile Yeni Niğde Spor arasında oynanan 3 kırmızı kartın çıktığı amatör lig maçında futbolcular birbirine girdi.

 

Niğde 1. Amatör Ligde 4’uncü sırada yer alan Kızılca Belediyespor ve 3’ncü sırada yer alan Yeni Niğde Spor karşılaştı. Maçı Hakem Ramazan Kaya, yan hakemler Anıl Ozan Şölenci ve Mahmut Dinçer yönetti. 35. Dakikaya kadar 0-0 devam eden maçta bir pozisyonu değerlendiren Yeni Niğde Spor takımı golü buldu.

 

Gol olmadan birkaç saniye önceki pozisyonda düşürülen Yeni Niğde Spor oyuncusu Enes (6)’in kalkarken küfür ettiğini söyleyen Kızılca Belediye Spor’lu Serkan(9) küfür olayına tepki gösterdi. Daha sonra hakeme yapılan itirazın sonucunda da Hakem Kızılca Belediye Spor’lu Serkan (9)’e kırmızı kart gösterdi. Daha sonra da ve Ersin(4)’e ikinci kırmızı kartın çıkmasıyla sinirlenen futbolcular birbirine girdi. Futbolcular arasındaki arbede sonrası yedek kulübesindeki oyuncular , teknik heyetler ve polislerin araya girmesiyle kavga daha fazla büyümeden kısa sürede yatıştırıldı.

 

Maçın devam edeceğini sanan sporcular maçın Yeni Niğde Spor’un hükmen galip geldiğini öğrenince tepki gösterdi. Daha sonra Yeni Niğde Spor takımı oyuncuları sahayı terk ederek soyunma odalarına gitti. Maçın devam etmesi için hakem Ramazan Kaya’yı ikna etmeye çalışan Kızılca Belediyespor oyuncusu Mesut (6)’ta bu çabası sonucu kırmızı kart gördü.

 Kızılca Belediyespor'un hükmen 3-0 mağlup olduğu bilgisi edinildi. 



Haber Kaynağı : Fatma TAN
 - Selim GÖKEL



 

 

 






Editör: TE Bilişim