Niğde 1. Amatör Liginde yenilgisiz Şampiyon olan Bor Belediyespor Futbol Takımı Bölgesel Lig Yükselme maçında Niğde Belediyespor ile karşılaşacak.

 

Niğde 1. Amatör Liginde Şampiyon olan Bor Belediyespor Futbol Takımı bu hafta sonu önemli bir karşılaşma yapacak. Niğde Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için halen bu ligde 5. sırada bulunan Niğde Belediyespor ile Niğde 5 Şubat Stadyumunda karşılacak.

15 Nisan 2012 Pazar günü Saat :14:30’da yapılacak Niğde Belediyespor ve Bor Belediye Spor karşılaşması için Bor Belediyesi Niğde’ye 13:30’da otobüs ile taraftarlarını götürecek.


NİĞDE’YE OTOBÜS KALKACAK… TEK MAÇ...

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bor Belediyespor Kulübü Başkanı Fikret Daş “ Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Niğde Amatör Lig şampiyonu olduk, hem de namağlup olarak. Futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Bu şampiyonluğu Bölgesel Bal Ligine katılarak taclandırmak istiyoruz. Yönetmelik gereği Bal Ligine yükselme karşılaşması tek maçtan oluşuyor ve İl Merkezinde yapılması gerekiyor. Bu karşılaşma bizim için çok önemli, telafisi olmayan tek maç oyuncularımız ve teknik heyet bu maça gerekli fizik ve motivasyon olarak hazırlıklarını yaptı, onlara güveniyoruz. Bu tek maçta ve yılın en önemli maçında seyirci desteğine ihtiyacımız var. Bütün Futbol severleri bu karşılamada takımımızı desteklemeye çağırıyoruz. 15 Nisan 2012 Pazar Günü saat :13:30’da Bor Belediyesinin önünden Bor Belediyemizce taraftarlarımız için otobüs kaldıracağız, özel araçları gitmek isteyenler de Belediye önünde toplanıp konvoy halinde 5 Şubat Stadyumuna gitmek istiyoruz. Güzel, zevkli bir karşılaşma olacağını umuyor ve bütün taraftarlarımızı karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum”dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim