Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi  Okul Sporları Liseler arası Gençler Hentbol Erkek müsabakalarında Hatay’da yapılan maçlar sonucunda  yarı finale kaldı. Yine Tenis müsabakalarında geçen yıl olduğu gibi bu yılda İl Birincisi oldular.

 

Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi spor alanındaki başarıları ile göz dolduruyor. 

  

HATAY’DA YAPILAN GRUP MÜSABAKALARINDA FİNALE KALDILAR

 

Okul Sporları Liseler Arası Gençler Hentbol Erkek Müsabakalarında İlimizde Birinci olan Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi Hentbol Takımı 12 – 15 Şubat tarihleri arasında Hatay’ da düzenlenen Grup müsabakalarında da birinci olarak 18 – 21 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Yarı Final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye devam edecek.

  

TENİS’DE KIZ VE ERKEKLERDE BU YILDA İL BİRİNCİSİ OLDULAR

 

Yine, Okul Sporları Liseler Arası Gençler Tenis Müsabakalarında Kız ve Erkeklerde birincisi Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi oldu. Geçen yıl yine il birincisi olan okulun tenis takımının başarısının tesadüf olmadığı görüldü.  Okul Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni Süleyman Kestek, başarılarının tesadüf olmadığını geçen yıl olduğu gibi, bu yılda şampiyon olduklarını 25 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Niğde İlini en iyi şekilde temsil edeceklerini ve okullarının destek verilmesi halinde büyük başarılara imza atacağını belirtti. 









Editör: TE Bilişim