Bor İlçemizde  bir eksiklik daha giderildi. Sportime Fitnes Center açıldı.


Bor İlçesinde bu güne kadar kamsamlı bir  Spor Merkezi bulunmuyordu. Bor’daki bu eksikliği girişimci Bülent Samanlı ve İbrahim Arısoy  giderdi.   Sporu bir yaşam biçimi haline dönüşterenler veya sporu hayatına sokmak isteyenler için tasarlanan Sportime Fitness Center  Bor İlçesinde  hizmete girdi. 

  

İki katlı olarak hizmete açılan Spor Merkezinde profosyonel spor aletlerinin yanında, sauna, duş, vitamin bar, protein bar, dinlenme alanı, soyunma odaları,  soğuk ve sıcak içecek servisleri  ile hizmete başladı.

 

 

Geniş, ferah,  temiz ve nezih bir ortamda spor yapmak, formda kalmak,  vücut geliştirmek, sağlıklı  zayıflamak yada sağlıklı kilo almak için bay ve bayan öğretmenler gözetiminde  spor yapabilme imkanı sunuluyor.


 BAY - BAYAN REHBER ÖĞRETMENLER

 

Haftanın her günü sabah 09:00 - 23:00 saatleri arasında açıklan spor merkezi, Bay ve Bayanlar için ayrı günler ve seans programı var.  Sportime Fitness Center’da  profosyonel spor aletleri ile fitness, badu building, vücut geliştirme, bölgesel zayıflama, sıkılaştırma, sağlıklı kilo verme, sağlıklı kilo alma ve bölgesel zayıflama imkanına sahip olunabiliyor.

 

Sportime Fitness Center Adresi :   Bor İlçesi Başpınar Mahallesi Terminal Caddesi Üzeri Akasya Apt. D Blok’ta hizmet veriyor.


Rezervasyon ve İletişim için Telefon : 0533 209 10 90


 

 





























































Editör: TE Bilişim