Hafta sonu oynanan Bor Şekerspor- Mersin Pamukspor Voleybol karışlaşmasının ardından iki takım oyuncuları hep birlikte yemek yiyerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğu mesajını verdiler.
Hafta Sonu ilçemizde oynanan Bor Şekerspor – Mersin Pamukspor voleybol karşılaşmasının ardından iki takım sporcuları ve yöneticileri hep birlikte yemek yiyerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğu mesajını verdiler.
Bor Şekerspor’un 3-1 kazandığı karşılaşmanın ardından Bor Şekerspor yöneticileri rakip takımı yemeğe davet ederek iki takım sporcu ve yöneticileri hep birlikte yemek yediler. Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu’nun katkılarıyla gerçekleşen yemekte bir araya gelen iki takım oyuncu ve yöneticileri sporun dostluk kardeşlik olduğu mesajını verirken, örnek bir davranış sergilemiş oldular.
Mersin Pamukspor yöneticileri yaptıkları açıklamada; “ Kıyasıya bir karşılaşmanın ardından ev sahibi Bor Şekerspor Başkanı Adnan Saraçoğlu ve  Yöneticileri, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu, NGC Başkanı Necmi Pişkin ve  Bor’un Sesi Gazetesi Sahibi Alpaslan Düzgün’ün katkılarıyla gerçekleşen bu yemek gerçekten bizleri çok mutlu etti. Sporun dostluk kardeşlik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu ev sahipliğinden ve misafirperverlikten dolayı katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 Bor Şeker Spor Kulüp Başkanı Adnan Saraçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Karşılaşmada kıyasıya bir mücadele eden ve kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan iki takımımız oyuncu ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Emrah Çalapkulu’nun katkıları ile ortak bir fikir olarak hep birlikte  maçın ardından iki takım oyuncu ve yöneticileri ile birlikte yemek yeme programı düzenledik. Karşılaşmanın bir galibi olacaktı oda biz olduk. Fakat bundan önemlisi kazanan ve kaybeden takımların hep birlikte burada olması ve sporun dostluk kardeşlik olduğunu rekabetin sadece saha içinde olduğu mesajını buradan hep birlikte vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bor halkının Bor insanının ne kadar misafirperver olduğunu göstermiş bulunuyoruz. Her iki takım oyuncu ve yöneticilerine teknik heyetine teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim