Türkiye Voleybol Federasyonu , Bayanlar Deplasmanlı Bölgesel Ligi S grubunda mücadele eden Bor Şeker Spor heyecanlı geçen maçta 3 – 1 mağlup oldu. Ancak Trübünleri dolduran  Borlular zevkli bir maç izledi.
 
 
Türkiye Voleybol Federasyonu , Bayanlar Deplasmanlı Bölgesel Ligi S grubunda mücadele eden Bor Şeker Spor Bayan Voleybol takımı ile  Aksaray Gençlik Spor  mücadele ettiler.
 
Bor 100. Yıl Kapalı Stadyumunda yapılan maça Borlu voleybol severler hayli ilgi gösterdi.
 
Çok çekişmeli geçen ilk iki seti Aksaray Gençlik Spor aldı. 3. Seti Bor Şeker Spor önde bitirdi. 4. Sette takımımız yine önde giderken pasör oyuncumuzun  sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından sonra gerek oyun düzeni gerekse morali bozularak 4. seti alamadılar.
 
Hakemlerin zaman  Bor Şeker Spor aleyhine kararlar aldıkları görüldü, bu durum salonu dolduran seyirciler tarafından sık sık protesto edildi.
 
Lig teki ilk iki maçını kaybeden Bor Şeker Spor ‘un bundan sonra 8 maçı daha var. Gruptan 1. yada 2. olarak çıkmaları halinde üçüncü lig için yükselme finalleri oynanacak.
 
Haftaya 30.01.2011 Pazar günü saat 13:00 de Bor 100.Yıl Stadyumunda Bor Şeker Spor Bayan Voleybol takımı  Tarsus Kick Box voleybol takımı ile karşılacak.
 
Bu haftaki maça Borlu seyircilerin ilgilisi hayli fazlaydı. Özellikle bayan seyircilerin çok olması dikkat çekti. Takımlarını destekleyerek zevkli bir müsabaka izleyen  Voleybol Severleri önümüzdeki hafta yine önemli bir maç daha bekliyor.  
 
Fotoğraflar izinsiz alınamaz....

TAKIM KADROSU
FORMA NO
ADI – SOYADI
ANTRENÖR
1
Deniz EVERDİ
Erhan YÜKSEL
2
Hülya ULUS
3
Sibel YALÇIN
 
4
Şengül KEVEN
5
Hatice ÖZKURT
6
Gamze GÖKÇE
7
Esra TUTUMLU
8
Ferda BİLGİLİ
9
Eda ARPACI
10
Melike ADEM
11
Serap GÜLENGEN
12
Gülüzhan KAYA
Editör: TE Bilişim