Bor Şeker Spor, Mersin Gençler Birliği Spor  takımını 3-1 mağlup ederek liderliğe yerleşti. Bor’da görülmeye değer bir voleybol maçı vardı…
 
 
Bölgesel Bayan Voleybol Liginde S Grubunda mücadele eden  Bor Şeker Spor takımı,  Mersin Gençler Birliği Spor bayan voleybol takımı ile  Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda saat 13.00 de karşılaştı.
 
Bor Şeker Spor, Mersin Gençler Birliği takımını 3-1 mağlup ederek S grubunun lideri oldu.  Şeker Spor Mersin’deki maçın rövanşını da almış oldu. Şeker Spor Takımı Mersin ilinde 2 – 0 önde iken 3-2 mağlup ayrılmıştı.
 
Borlu Voleybol severlerin hayli ilgi gösterdiği, müsabakada seyirciler görülmeye değerdi. Maçın sonuna kadar takımını destekleyen Borlu voleybol severler. Bor İlçemizde iyi spor organizasyonları  olursa ilgi gösterebileceklerini gösterdiler.
 
Maçın Başlamasıyla birlikte üst üste aldıkları sayılar ile rakibini şaşırtan  Bor İlçemizin Şeker Kızları  ilk iki set maçı hep önde götürdü. Üçüncü sette de başa baş mücadele etmelerine rağmen üçüncü seti Mersin Gençler Birliği Spor iki sayı farkla aldı. Dördüncü sette ise büyük heyecan vardı. Başabaş giden son setin galibi Bor Şeker Spor oldu.
 
Setler : 1. Set : 25 – 23  ,   2. Set : 28 – 8  , 3. Set : 23 – 25  , 4. Set : 25 – 21 olarak tamamlandı.
 
GRUPTA SIRALAMA ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

1. Bor Şeker Spor   :  13 Puan
2. Mersin Gençlerbirliği  : 11 Puan
3. Aksaray Gençlik Spor : 11 Puan
4. Mersin Tarsus Kick Box : 6 Puan
5. Niğde Sevgi Evleri  : 6 Puan
6. Mersin Pamuk Spor : 4 Puan

27 Şubat 2011 tarihinde  saat 15:00'da  Bor Şeker Spor takımı ,  Aksaray Gençlik Spor ile karşılacak, Niğde Temsilcimiz Niğde Sevgi Spor  ise Mersin Pamuk Spor ile aynı aynı gün saat 13:00 de karşılacak.

Editör: TE Bilişim