Muaythai Federasyonu’nca Antalya’da  yapılacak olan Q-Sport Dünya Şampiyonasına Bor İlçemizden 6 sporcu katılıyor.

 

Muaythai Federasyonu’nca organize edilen 2012 yılı Q-Sport  Dünya Şampiyonası Antalya’da  22 – 25  Kasım 2012 tarihlerinde Antalya Muratpaşa Dilek Sabancı Kapalı Spor Salonunda yapılacak.  

 

Şampiyonaya Niğde’yi temsilen Bor İlçemizde faaliyet gösteren Özkan Spor Kulübü  6 sporcu ile  katılacak.  Bor ilçesinden katılan 6 sporcu gençler ve büyükler kategorisinde mücadele edecek.

 

 

Konu ile ilgili  açıklama da bulunan Antrenör  Ali Özkan ;  Muaythai Federesyonunun faaliyet programında yer alan Q-Sport Dünya Şampiyonası Antalya’da  22-25 Kasım 2012 tarihlerinde Antalya Muratpaşa Dilek Sabancı Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecektir. Bizde Niğde’yi temsilen  Bor İlçemizden 6 sporcu ile turnuvaya katılacağız. Sporcularımızın hepsi gençler ve büyükler kategorisinde mücadele edecekler. Bu sporcu arkadaşlarımız Temmuz ayında Niğde’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılıp şampiyon olan sporcularımızdır. Daha önce katıldıkları şampiyonalarda çeşitli dallar  da madalyaları vardır. Antalya’daki şampiyona da inşallah madalya alacağız ve Milli Takım seçmelerine katılma imkanı sağlayacağız” dedi.

 

 

Bu şampiyonaya katılabilecek daha sporcularının bulunduğu ancak maddi yetersizlikten dolayı ancak 6 sporcu ile katılabildiklerini belirten Antrenör Ali Özkan kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı’ya, Ömürpen Genel Müdürü Lütfi Ede’ye, İzmir’de faaliyet gösteren hemşerilerimizden Ve-Sa Makina Tic. sahipleri  Vedat - Sedat Polat kardeşlere  teşekkürlerini iletti.

 

Editör: TE Bilişim