Aroma Bayan Voleybol 3. Ligdeki temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta Erzurum Gençlik Spor Bayan Voleybol Takımını ile karşılaştı.

 Maçın Video Görüntüsü Aşağıda…

Niğde Üniversitesi BESYO Spor Salonunda oynanan karşılaşma da  Bor Ömürpen Şekerspor ,  Erzurum Gençlikspor voleybol takımınına karşı  3 – 2  galip gelmeyi başardı.

 

İlk seti 25 -21 , ikinci seti 25-22 lik skorla alan Bor Ömürpen Şekerspor, ilk iki setlerde güzel bir oyun çıkarmasına rağmen, 3. ve 4. setlerde rakibinin direnişi ile karşılaştı. 3. Seti 25-17 ve 4. seti 25-22 kaybedip dört set sonunda beraberliği sağlayan Erzurum Gençlik spor oyuncuları son set için umutlandı.

 

5. Sete çok hızlı başlayan Ömürpen Şekerspor voleybol takımımız 16-6 gibi bir sonuçla karşılamayı galip bitirdi. Son setlerde ki heyecan görülmeye değerdi.

 

Her zaman olduğu gibi Bor Ömürpen Şeker Spor , Erzurum Gençlik Spor  karşılaşmasına yine ilgi büyüktü, Bayan seyircilerin çokluğu dikkati çekti.  Küçük çocukları ile ailece karşılaşmayı izleyenler  ile Bor Huzurevinden maçı izlemeye değişik bir hafta sonu geçirmeye gelen yaşlılarımız dikkat çekti. Maçtan önce Ömürpen firmasının hazırladığı çeşitli hediyeler seyircilere dağıtıldı.

 

Maça Protokol ilgisi büyüktü…

 

Niğde Ağcaşar Kabasası Şehit Mustafa Memiş İlköğretim okulu bayan voleybol takımı da topluca maçı izledi ve Ömürpen lehine Ort@çarşı grubu ile  tezahüratta bulundu.

 

Karşılaşmaya her zaman olduğu gibi yine protokol ilgisi vardı. Niğde Valisi Alim Barut hafta sonunu Ömürpen Maçını izlemeye ayırdı. Karışlaşmayı izleyenlerden Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Niğde Emniyet Müdür Yrd. Köroğlu Kıraç, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi,  Şehit Nuri Pamir Kışlası Komutanı Albay Önder Kamiloğlu, Bazı parti temsilcileri ile meclis üyeleri, Ömürpen firmasının sahibi Lütfi Ede muhtarlar ve oda temsilcileri karşılaşmayı izlediler.

 

Ömürpen Şekerspor Maçları artık Bor ve Niğdeliler için maç olmaktan öte iki hafta da bir yapılan sosyal etkinliğe dönüştü. Bu hafta farklı olarak, Seel ajansın karşılaşmanın bazı etkinliklerini organize etmesi görüldü. Pon Pon kızlar bunlardan biriydi. Karşılaşmayı şova dönüştüren pon pon kızlar, müzik, ve ortaçarşı’nın tezahüratları maça farklı bir heyecan kattı.

 
 Takımın Kadrosunu görmek için Tıklayın 


 

Editör: TE Bilişim