Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol Takımı sezonun 3. maçında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Bayan Voleybol Takımı ile karşılaştı.

Bu Pazar günü saat 12:00’da Bor Kapalı Spor Salonunda Aroma Bayan Voleybol 3. Lig karşılaşması yapıldı.

Bor Ömürpen Şeker Spor Bayan Voleybol Takımı ile Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol takımı karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Elazığ DSİ. Spor karşısında mağlup olan Bor Ömürpen Şeker Spor Dicle Üniversitesi maçından iyi sonuç almak istiyordu.

İlk seti Dicle Üniversitesi kazanırken, Bor Ömürpen Şeker Spor kızları ikinci setti alarak dengeyi sağladı. Maçın büyük bölümü başa baş zevkli bir mücadele ile geçerken 3. ve 4. Setleri de birkaç sayı fark ile Dicle Üniversitesi bayanları önde götürdü ve karşılaşma 3-1 Bor Ömürpen Şeker Spor’un mağlubiyeti ile sonuçlandı.  Her iki takımında centilmence oynadığı karşılaşma seyirci açısından sonuca rağmen keyif vericiydi.

Zaman zaman hakemlerin kararlarına tepki gösteren Borlu Voleybol severler, zevkli bir maç izlemekten de memnun göründüler. Bor Ömürpen Şeker Spor’un maçlarına ilgi büyük oluyor. Hafta sonunu farklı ve heyecanlı şekilde geçirmek isteyen Borlular çocukları ve eşleri ile Bor Ömürpen Şeker Spor’un maçlarını takip ediyorlar.

Bor İlçesinde oynanan  her karşılaşma  gibi bu karşılaşmayı da kalabalık bir seyirci takip etti. Tirübünler de oturacak yer bulamayanlar ayakta izledi. Maçı izlemeye Niğde’den gelenler vardı. Karşılaşmayı  Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Metin Kaplan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Yardımcısı Köroğlu Kıraç, Bor Emniyet Müdür vekili Emrullah Kahraman, Ömürpen işletmesinin sahibi Lütfi Ede,  bazı Belediye Meclis Üyeleri ve aralarında çokça bayanların olduğu Borlu sporseverler izledi. Maçta seyircilere şeker ve mısır patlağı da dağıtıldı.

Her ne kadar maçı kazanamasa da Borlulara böyle heyecan yaşatan Bor Ömürpen Şeker Spor yönetici ve sporcularına teşekkürlerimizi iletiyoruz. 



Set sonuçları ve Puan durumu eklenecek... Fotoğraf alıntılarında kaynak belirtelim...


Editör: TE Bilişim