Niğde ve Bor Futbol Yıldızını arıyor. Eğer sizin çocuğunuz da O Yıldız Benim diyorsa, Spor Akademisi deneyimli antrenörler ile çocuklarınız geleceğini futbol yıldızlığı ile garantiye alın. OYB Futbol okuluna kayıt yaptırın.

 

Haber: Selim GÖKEL


OYB – O Yıldız Benim sloganıyla Niğde ve Bor İlçesinde Yaz  Futbol Okuluna kayıt yapılıyor. Bor İlçesinde ve Niğde’den 6 - 18 yaş arası yıldız futbolcu arayan futbol antrenörleri  Bor İlçesinde açtıkları stant ile kayıtlarına devam ediyor.


Bor İlçesinde Şendaş  Halı Sahada Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri antrenörler eşliğinde verilecek yaklaşık 3 aylık  futbol eğitimi ile yetenekli futbolcular tespit edilecek. Geçtiğimiz yılda Bor İlçesinde faaliyet gösteren OYB Futbol Okuluna kayıt yaptıran bir çok çocuk ve gencin spor yapmasına imkan sağlanmış ve bazı başarılı oyuncular Bor Belediye Spor,  Niğde Belediye Spor ve Kayseri Spor gibi  takımların  alt yapısında futbol kariyerlerine devam ediyorlar.

 

OYB Futbol Okulu hakkında açıklama yapan sorumlu antrenör Yiğit Hasdemir yaptığı açıklama da; “OYB Futbol Okulunda kayıt yaptıran 06 – 18  yaş arası çocuk ve genç arkadaşlara üç aylık bir antreman peryodumuz var. Çarşamba – Cumartesi ve Pazar günleri antremanlarımız oluyor. Amacımız çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, spor ile gelişimlerini sağlamak. Bor İlçesinde böyle bir yaz futbol okulu yoktu, biz ilk defa geçen sene başlamak üzere gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sene 60 öğrenci okulumuza kayıt yaptırdı. Velilerden çok güzel tepkiler aldık. Geçtiğimiz sene 10 sporcumuzu Niğde ve Bor Belediye Spor ile bir kişi de Kayseri Spor’un alt yapılarına yerleştirdik “dedi.

 

O Yıldız Benim Futbol Yaz Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler Bor Şendaş Halı Saha’ya ve Yaşam Park AVM’ye kayıt yaptırabilirler. Ayrıca Antrenör Yiğit Hasdemir’in 0 555 448 78 33 veya yine Antrenörlerden Umut Özer’e 0537 691 25 44  nolu telefon ile ulaşabilirler.



O.Y.B Futbol Okulu Madalya töreni yapıldı Haberimiz için TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim