Bor genelinde birçok önemli hizmete imza atan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ilçe genelindeki mahallelere halı saha projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Yapımı tamamlanan Cığızoğlu ve Ahmet Kuddusi mahallelerinde  bulunan halı saha tesislerini AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ ile yerinde inceleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, spor yapmaya gelen gençlerle ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlçe genelinde halı saha projelerinin devam ettiğini belirten Başkan Erat, "Bor Belediyesi olarak ilçemiz genelinde halı saha projelerimizi hayata geçirdik. Bir çok mahallemize halı sahalar kuruluyor. Bunlardan ilkini geçtiğimiz hafta  Acıgöl Mahallesinde faaliyete geçirdik.Şimdi ise Cığızoğlu ve Ahmet Kuddusi mahallerimizde  bulunan ve yapım işi tamamlanan halı sahamızı ziyaret ettik ve çalışmaları yerinde inceledik. Bugün buraya bir çok gencimiz spor yapmak için geldiler ve onlarla bir süre sohbet ettik. Bizler Bor Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal yaşantısı ve huzuru için çalışmalarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz." dedi.

 
Editör: TE Bilişim